Sreda 26 Februar 2020, 16:28
Domov

Menu

x

Zaključek leader projekta »OČISTIMO VODO«
Prispeval Matej Zajc   
Petek, 01 Februar 2013 00:00
Na Škofjeloškem se je v letu 2012 izvajal LEADER projekt z naslovom »Očistimo vodo«, ki so ga izvajali Razvojna agencija Sora, občine Gorenja vas – Poljane, Škofja Loka, Železniki in Žiri ter Planinsko društvo Sovodenj in se je poleg sredstev partnerjev izvajal ob finančni pomoči Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in nacionalnih sredstev. Pomemben rezultat projekta, ki se je zaključil januarja 2013, je pridobitev štirih pilotnih čistilnih naprav na podružničnih osnovnih šolah v Bukovščici, Davči in Sv. Lenartu ter Planinskem domu na Ermanovcu.

Več o vsebini projekta je v prilogi. ZAČETEK NOVEGA OKOLJSKEGA PROJEKTA NA ŠKOFJELOŠKEM

Kmetijstvo in razvoj podeželja

Люди, собравшиеся здесь, принадлежат к разным "Осторожно вредные продукты" национальностям среди них можно встретить представителей почти любой страны Европы.

Или здешнего, если уж на то пошло.

В конце-концов, наш Урбан отнюдь не государственный человек.

Как шибко скачет молодой масса!

Тогда она предприняла вторую попытку.

Голос старого тамплиера скрипел, Бертран повторял за ним более "планета обезьян фильм скачать" тихо и быстро.

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information