Četrtek 09 Julij 2020, 05:49
Domov

Menu

x

Srečanje harmonikašev in gobarska razstava 2012

Planinsko društvo Sovodenj vabi vse ljubitelje Glasbe, narave ter zabave na 19. prireditev "Srečanje harmonikarjev na gobarski rastavi ", ki bo potekala v nedeljo, 02. septembra pri planinski koči na Ermanovcu.

Prireditev bo potekala v sodelovanju Planinskega društva Sovodenj ter Gobarske družine Škofja Loka. Raztava gob bo potekala od devete ure dalje, nastop harmonikarjev pa od 13-te ure dalje.

Vzporedno bo potekal bogat srečelov , družabne igre, poskrbljeno bo za hrano in pijačo ter zabavo z Ansamblom TRIO ŠUBIC pozno v noč. Vse zainteresirane nastopajoče harmonikarje pa obveščamo da se lahko prijavijo za nastop na tel.št. 041 632 315 – Bojan kjer dobite tudi ostale informacije o prireditvi.

V primeru slabega vremena se prireditev prestavi na nedeljo 09. september.

Vabi Planinsko Društvo Sovodenj.

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information