Četrtek 21 Januar 2021, 11:28
Domov

Menu

x

Srečanje citrarjev Ermanovec 2012
Prispeval Bojan Filipič   
Ponedeljek, 28 Maj 2012 00:00
Planinsko društvo Sovodenj vabi vse ljubitelje Glasbe in športa na 22. prireditev "Srečanje citrarjev", ki bo potekala v nedeljo, 03. junija od 14. ure dalje pri planinski koči na Ermanovcu. Nastopajočim citrarjem so bo pridružilo tudi nekaj priznanih športnikov, poskrbljeno bo za hrano in pijačo ter zabavo z Triom Šubic pozno v noč.
Istočasno društvo vabi citrarje in citrarke na nastop na srečanju citrarjev s kratkim življenjepisom in naslovi treh skladb, ki bi jih zaigrali, da se do 31. maja še lahko prijavite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na tel.041 632 315-Bojan.
V primeru slabega vremena bo prireditev 1 teden kasneje.
Vabi planinsko društvo Sovodenj

Этот незнакомец прошел, несмотря на всю твою систему защиты, продолжил Маусглов.

Если бы существовал какой-то контакт, то он был бы виден, тогда было бы все ясно.

Римо оглянулся, Глория с визгом кинулась к Чиуну.

Спустя некоторое время, она снова взялась за цепочку, висевшую у нее на шее, поднесла к лицу маленький, восьмиугольный, отдающий синевой металлический медальон, инкрустированный червленым серебром.

Еще раньше Джелерак был ранен на Севере.

Может случится, что и тебе надо будет послать кого-то с поручением в дневное время.

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information