Četrtek 21 Januar 2021, 10:48
Domov

Menu

x

Pohod spomina na Tarzana in Hribarja
Prispeval Matej Zajc   
Četrtek, 22 Marec 2012 00:00

PD Sovodenj in družina Zatlerjevih vabita na Pohod spomina na Tarzana in Hribarja na Ermanovec, ki bo v soboto 24. marca 2012. Vse pohodnike bo pri koči na Ermanovcu čakala spominska knjiga za letošnji prvi pohod, ki bo upamo postal tradicionalen.

In kdo sta bila Tarzan in Hribar? Oba sta bila dolgoletna člana PD Sovodenj, Tarzan je bil markacist, Hribar pa dolgoletni predsednik in častni predsednik društva. Oba sta zaorala ledino v planinstvo v naših krajih in sta v svojem več kot tridesetletnem delovanju neštetokrat z nahrbtnikom prepešačila pot Sovodenj – Ermanovec.

V društvu je bilo sklenjeno, da se v njun spomin vsako leto organizira pohod na Ermanovec. Lepo vabljeni torej v soboto, 24. marca na Ermanovec.
Vabilo si lahko ogledate tukaj. Vabilo Nanos

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information