Sreda 27 Januar 2021, 19:30
Domov

Menu

x

Škratova zahvala mladim planincem natisni E-pošta
Škrat

Planinski pozdrav,

na lepo in sončno februarsko soboto sem vam pripravil živalske uganke zavozlanke. Zelo previdno sem se skrival za grmi in natančno poslušal vaše rešitve in ugotovil, da že veliko veste o gozdnih živalih. Zelo sem zadovoljen, ker ste vljudno poslušali in zavzeto sodelovali z lovci na Škratovih točkah.

Tako kot planinci imajo tudi lovci zelo radi naravo in živali, in zato so vam vsem pripravili na ogled krmišče, solnico, različna rogovja in ostale trofeje. Za spomin ste dobili značke gozdnih živalih.

Še za konec. Za vse planince sem pripravil tudi spletno reševanje ugank zavozlank. Poglejte na Igre za otroke in ne pozabite pokazati fotografij še svojim prijateljem in opišite jim svoj dan s Škratom na Ermanovcu.

Vaš Škrat :)

V naši galeriji si lahko ogledate slike iz občnega zbora 2012 in prireditve Škrat na Ermanovcu.

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information