Petek 24 Maj 2024, 04:38
Domov

Menu

x

Dobrodošli na spletnih straneh PD Sovodenj natisni E-pošta
Torek, 12 December 2006 00:00

pd_sovodenjOb vstopu v 35. leto obstoja je tudi naše društvo dobilo svojo spletno stran na kateri Vas bo obveščalo o aktualnem dogajanju v planinskem društvu.

Po treh desetletjih in pol našega delovanja je nemogoče, da bi na spletni strani strnili vse kar se je dogajalo v bogati zgodovini društva.

 

Se bomo pa trudili, da boste od sedaj naprej sproti obveščeni o pohodih, prireditvah, delovnih akcijah, občnih zborih in ostalem tekočem dogajanju v društvu.

Ob nastanku spletne strani lahko zapišemo nekaj podobnega kot so zapisali avtorji ob izidu zbornika ob 30 letnici planinskega društva Sovodenj:

"Bilo je trideset let nesebičnega dela v zelenih gozdovih, na planinskih poteh, na kozjih stezah in v neznanih strminah skal. Zato naj bo Naših trideset let popisan list bogatega obdobja in hkrati zahvala vsem, ki so ga pisali in živeli v naravi, v gorah, skalah …"

 

Dom na Ermanovcu

"Pod gozdičkom koča stoji,

planince privablja in druge ljudi.

Že dolgo Vam streže s hrano pijačo,

ponujala vam je do zdaj tudi posteljo

skoraj domačo.

Zdaj smo podstrešje uredili na novo,

skupno ležišče dobili boste gotovo."

(Del besedila iz vabila ob otvoritvi ležišč v planinskem domu na Ermanovcu)

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information