Sobota 02 Marec 2024, 07:22
Domov

Menu

x

Napoved in prijave za Srečanja citrarjev in harmonikarjev natisni E-pošta

SREČANJE CITRARJEV IN HARMONIKARJEV bo

v nedeljo, 29. 8. 2021 ob 14. uri pred planinsko kočo na Ermanovcu.

Citrarji, citrarke, harmonikarji, harmonikarice, ki želite nastopiti, se OBVEZNO PRIJAVITE vnaprej, in sicer do ponedeljka, 23. avgusta 2021 na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Število prijav je omejeno. Nastop ni tekmovalnega značaja. Dodatne informacije dobite pri Milki Burnik (031 769 121).

Navedite dve skladbi, ki ju želite zaigrati. Zapišite nekaj stavkov o sebi in svoji glasbeni poti z izbranim inštrumentom.

Na prireditev povabite še sorodnike, prijatelje, znance. Prilagodili se bomo takratni epidemiološki situaciji in upoštevali priporočila NIJZ. Če bo treba prireditev odpovedati, bo to objavljeno na tem mestu.

Uživajte poletje in na svidenje na Ermanovcu.

Vabi Planinsko društvo Sovodenj

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja pikotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez pikotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglaate s pikotki. ?e elite spremeniti nastavitve vaega brskalnika glede pikotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information