Nedelja 14 April 2024, 16:35
Domov Vodniški odsek

Menu

x

Odseki


natisni E-pošta
Vodniki PD Sovodenj so bili vseskozi dobro aktivni, saj vodniška služba sega kar v za?etek ustanovitve društva. Prvi vodniki so opravili izpite že nekaj let po ustanovitvi društva. Ves ?as so bili steber društva in vseh dejavnosti, ki so potekale v okviru PD Sovodenj.

Najve? vodnikov je bilo med osemdesetimi in devetdesetimi leti, kar trinajst. Potem so vztrajali le še najbolj pogumni, drugi so za?eli odhajati med navadne planince, ker so se za?eli tudi dodatni te?aji, ki so bili pogoj za nadaljnjo registracijo.

Danes je ostalo le še šest, dobro izurjenih in motiviranih vodnikov, kar je tudi pogoj za dobro izvedbo izleta. V teh letih so prehodili in vodili že mnogo izletov po vseh pomembnih in nepomembnih hribih po Sloveniji in tudi tujini, tako v letnih kot v zimskih razmerah in si tako pridobivali izkušnje. Upamo, da bo tako tudi v prihodnje.

 

Vodniki
 

Zadnje v galeriji

Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. ?e želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information