Četrtek 18 April 2024, 17:58
Domov

Menu

x

Planinska koča na Ermanovcu spet odprta za obiskovalce natisni E-pošta

Koča na Ermanovcu, točneje, pod štorom, je spet odprta po običajnem urniku za planince, pohodnike, kolesarje, naključne popotnike, turiste... Na jasi pred kočo v prvi vrsti najdete prostor in mir za počitek in klepet s prijatelji. Prijazne postrežbe hrane in pijače boste deležni tudi v gostinskem prostoru ali na novi razgledni terasi. Pogled vam bo zajadral čez hribe in doline, vse tja čez Masore.

Ob obisku upoštevajte trenutna priporočila NIJZ (razkuševanje rok, maske in socialna distanca).

Še namig za tiste, ki se do koče pripeljete z osebnim avtom: do vrha štora je samo 5 minut in še uzrete Triglav, do vrha Ermanovca je 30 minut hoje po poteh med travniki, do glavnega mejnika št. 35, nekdanje rapalske meje med Kraljevino Italijo in Kraljevino SHS, je 10 minut hoje po glavni cesti v smeri Podlanišča.

Mimo koče na Ermanovcu vodi tudi Slovenska planinska pot, ki jo je pred 3 leti prehodil Marko Žuežk in tam tudi prespal.

Srečno na poteh po naši okolici in dobrodošli na Ermanovcu!

MB

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja pikotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez pikotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglaate s pikotki. ?e elite spremeniti nastavitve vaega brskalnika glede pikotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information