Petek 10 Julij 2020, 12:06
Domov

Menu

x

Srečanje citrarjev, harmonikarjev in razstava gob na Ermanovcu
Prispeval Milka Burnik   

Pri planinski koči na Ermanovcu bodo tudi letos zazvenele citre in harmonike različno izkušenih virtuozov, in sicer

v nedeljo, 13. septembra ob 14. uri

Bodite med obiskovalci ali aktivnimi udeleženci tudi vi. Polepšajte si popoldne, ali pa si v zakladnico spominov zapišite še en dober nastop.

Virtuozi na harmoniki ali citrah, čim prej, ali vsaj do petka, 11. septembra, pošljite tri naslove skladb. Zaigrali boste dve, tretja izbira je zato, da se pri več izvajalcih skladbe ne bodo ponavljale.

Pripišite kratek življenjepis - "prehojeno" pot s citrami ali harmoniko in tudi sicer - kaj počnete v življenju, prostem času. (Rabim za napovednik).

Nastop ni tekmovalnega značaja.

Vsaj do 11. septembra mi, prosim, z naslovom in kontaktom (telefon in elektronski naslov) sporočite odločitev za nastop na Ermanovcu.

Istega dne bo že po 10. uri  na prizorišču postavljena tudi razstava gob v organizaciji Gobarske družine Škofja loka. Izjemne ali nepoznane primerke gob lahko prinesete tudi obiskovalci - na ogled ali prepoznavo.

Dodatne informacije: Milka Burnik, tel. 031 769 121

e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

ali na     Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


 

 

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information