Sreda 27 Januar 2021, 19:49
Domov

Menu

x

Srečanje harmonikašev in gobarska razstava 2013
Prispeval Lovro Telban   

Planinsko društvo Sovodenj vabi vse ljubitelje glasbe, narave ter zabave na 20. prireditev "Srečanje harmonikarjev na gobarski rastavi ", ki bo potekala v nedeljo, 01. septembra 2013 pri planinski koči na Ermanovcu.

Prireditev bo potekala v sodelovanju Planinskega društva Sovodenj ter Gobarske družine Škofja Loka. Razstava gob bo potekala od devete ure dalje, nastop harmonikarjev pa od 13-te ure dalje.

Vzporedno bo potekal bogat srečelov, družabne igre, poskrbljeno bo za hrano in pijačo. Po srečanju harmonikarjev pa bo za zabavo poskrbel Trio Šubic. Pridite in preživite prijetno nedeljsko popoldne na Ermanovcu.

Vse zainteresirane nastopajoče harmonikarje pa obveščamo da se lahko prijavijo za nastop na tel.št. 041 632 315 – Bojan kjer dobite tudi ostale informacije o prireditvi.

 

Vabi Planinsko Društvo Sovodenj.

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information