Torek 26 Januar 2021, 15:34
Domov

Menu

x

Pohod spomina na Tarzana in Hribarja 2013
Prispeval Matej Zajc   
Sreda, 20 Marec 2013 00:00

PD Sovodenj in družina Zatlerjevih vabita na 2. Pohod spomina na Tarzana in Hribarja na Ermanovec, ki bo v soboto 23. marca 2013 Udeležence pohoda bo pri koči na Ermanovcu čakala vpisna knjiga, v koči pa bodo na voljo tudi dobrote oskrbnice Vuke. Vsi, ki bi radi počastili spomin na naša dolgoletna člana in želite prepešačiti pot od Sovodnja do Ermanovca z nahrbtnikom tudi za svoj užitek, lepo vabljeni.

 

In kdo sta bila Tarzan in Hribar? Oba sta bila dolgoletna člana PD Sovodenj, Tarzan je bil markacist, Hribar pa dolgoletni predsednik in častni predsednik društva. Oba sta zaorala ledino v planinstvo v naših krajih in sta v svojem več kot tridesetletnem delovanju neštetokrat z nahrbtnikom prepešačila pot Sovodenj – Ermanovec.

V društvu je bilo sklenjeno, da se v njun spomin vsako leto organizira pohod na Ermanovec. Lepo vabljeni torej v soboto, 23. marca na Ermanovec.

Даже волосы на голове у меня оказались опаленными.

Он был первым во всем самым метким стрелком, самым опытным пловцом, самым искусным наездником, самым быстрым бегуном, самым удачливым охотником.

Будь ты проклят, урод ты "Скачать программу декларации 3 ндфл за 2011 год" этакий!

Мне невольно вспомнились знакомые образы из классической литературы.

Благодарю вас, сказал Фелим, больше не опасаясь получить пулю в "Эффекты домашнего освещения" спину.

Не выходя из своего укрытия, Зеб Стумп провожал его взглядом до тех пор, пока те же акации, за которыми исчез первый всадник, не заслонили своей ажурной зеленью и капитана.

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information